Αρχική σελίδα » Προβολή νέων

Προβολή νέων

21.01.2019

Διενέργεια εκλογών Συλλόγου, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου Διδακτικού Προσωπικού της Φιλοσοφικής Σχολής να λάβουν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη:

 α) νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου (για τη διετία 2019-2021)

 β) νέων μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου  (για τα έτη 2019-2021)

 γ) εκπροσώπων του Συλλόγου στο 14ο Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π. (θα διεξαχθεί από 22 έως 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Αμφιθέατρο AULA της Σχολής μας).

Ημέρα διεξαγωγής των εκλογών: Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019
Ώρες: 10.00 π.μ. – 17.00 μ.μ.
Τόπος: Αμφιθέατρο AULA

 Οι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. του Συλλόγου, την Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου και για εκπροσώπηση του Συλλόγου στο συνέδριο της Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π. πρέπει να υποβληθούν, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, μέχρι τις 09.00 μ.μ. της Δευτέρας 4 Φεβρουαρίου και στις δύο παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις των συναδέλφων, μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, Άννας Καρακατσούλη και Αθηνάς Μπάζου: ankaraka[at]theatre.uoa[dot]gr (Άννα Καρακατσούλη), bazouath[at]phil.uoa[dot]gr  (Αθηνά Μπάζου)                              

 Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Η Εφορευτική Επιτροπή θα έχει στη διάθεσή της καταστάσεις με τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου. Όσοι συνάδελφοι, ωστόσο, δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μπορούν να το κάνουν εκείνη τη στιγμή επί τόπου. 

 Η ετήσια συνδρομή για το Σύλλογο είναι πέντε (5) ευρώ. Το κόστος εγγραφής στο Σύλλογο είναι, επίσης, πέντε (5) ευρώ, ενώ και η Διοικούσα Επιτροπή της Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π. έχει ορίσει στα πέντε (5) ευρώ τη συνδρομή κάθε μέλους που συμμετέχει στην ψηφοφορία για την Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π.

 Συνάδελφοι,

Η συμμετοχή μας στις εκλογές είναι απολύτως απαραίτητη. Χρειάζεται να δώσουμε ισχυρή εντολή στο επόμενο ΔΣ και να στείλουμε στο Συνέδριο της Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π. τον αριθμό των συνέδρων που πραγματικά αντιστοιχεί στη Σχολή μας. Για το συνέδριο της Π.Ο.Σ.Δ.Ε.Π. το εκλογικό μέτρο είναι 1:20 (ένας σύνεδρος ανά 20 ψηφίσαντες).

 Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές.

                  Ο Πρόεδρος                                                      Ο Γραμματέας

        Δημήτρης Καραδήμας                                               Κώστας Γαγανάκης